Izvor: Piplmetar.rs, 17.Apr.2024, 03:32

Danas zahlađenje i do 20 stepeni, tokom dana kiša

Betadanas 00:49

foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)
U Srbiji će danas biti osetno hladnije, uz pad temperature za 15 do 20 stepeni u odnosu na prethodni period, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Tokom dana biće oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će na jugu i jugoistoku Srbije biti praćeni i grmljavinom i lokalno većom količinom padavina.
Na planinama jugozapadne i južne Srbije tokom prepodneva kiša će preći u sneg.
Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, na istoku povremeno i jak, a samo će još tokom prepodneva na jugoistoku zemlje biti umeren južni.
Jutarnja temperatura biće od pet na severozapadu do 15 stepeni na krajnjem jugu i jugoistoku...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIPREMITE SE ZA NAGLO ZAHLAĐENJE! Danas nas očekuje DO 20 STEPENI CELZIJUSA niža temperatura uz VELIKU količinu padavina

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2024

U Srbiji će danas biti osetno hladnije, sa temperaturnim padom od 15 do 20 stepeni Celzijusa u poređenju sa prethodnim periodom. Vreme je oblačno, a na pojedinim mestima pada kiša i lokalni pljuskovi. Na jugu i jugoistoku Srbije, ovi pljuskovi su praćeni grmljavinom i lokalno većom količinom padavina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Temperatura pada za 20 stepeni

Izvor: OkRadio.rs, 17.Apr.2024

Na planinama jugozapadne i južne Srbije padaće sneg Danas će biti oblačno i osetno hladnije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će na jugu i jugoistoku Srbije biti praćeni i grmljavinom i lokalno većom količinom padavina, a temperatura će pasti čak za 15 do 20 stepeni Celzijusovih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.