Danas ovako a kako je cetrdesetih izgledao zenski orgazam

Izvor: medio.rs, 31.Jan.2016, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas ovako a kako je cetrdesetih izgledao zenski orgazam

Orgazme je teško opisati. Zapravo, koliko god bili rečiti ili u nekom drugom smislu kreativni, nikada nećete baš na „pravi način” umeti da opišete to magnovenje koje se dešava tokom seksa.

Iako smo danas prilično otvoreni kada je reč o seksu, taj trend nije oduvek bio prisutan. Zapravo, od samog početka čuvene seksualne revolucije koja je u zapadnom svetu počela da se dešava krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih godina prošlog veka prošlo je dosta dok tema >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << seksa nije apsolutno prihvaćena. I oslobođena.

Naravno, kroz istoriju ova tema je uvek bila poplarna, ali se o njoj nije toliko otvoreno pričalo. Dok su orgazmi, pogotovo ženski, bili satanizovani do apokaliptičkih razmera.

U magazinu seksologije, u broju objavljenom 1941. objavljena je posve bizarna ilistracija žesnkog orgazma, koja podseća na dela Salvadora Dalija. kako se navodi u tekstu ispod ilustracije, čak 30 odsto žena u tom periodu nikada nije doživelo orgazam tokom bračnog života sa svojim supružnikom, a one koje jesu ističu da je to vrlo posebno iskustvo.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.