Danas oblačno i suvo, do 11 stepeni

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i suvo, do 11 stepeni

U Srbiji će danas u jutarnjim satima mestimično biti magle uz nisku oblačnost.

Naoblačenje koje će ujutru zahvatiti severne krajeve, sredinom dana proširiće se na ostale predele uslovljavajući kišu ponegde u Banatu i na istoku Srbije, uz istovremeno smanjenje oblačnosti sa severa.

Vetar slab zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče u skretanju na severozapadni i pojačanju. Jutarnja temperatura od minus 4 do plus 4 stepena, najviša dnevna od 5 do 11 C.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i veći deo dana suvo, tokom noći moguća je kratkotrajna kiša. Jutarnja temperatura 4, najviša dnevna 8 C.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra oblačno, mestimično kiša, do sedam stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Dec.2018

U Srbiji će sutra biti oblačno, mestimično sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom, samo će ujutru u Bačkoj biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...U Negotinskoj Krajini posle oblačnog jutra, tokom dana biće pretežno sunčano. Duvaće...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.