Danas još malo toplije, ali i dalje može pljuštati

Izvor: Mondo, 20.Maj.2018, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas još malo toplije, ali i dalje može pljuštati

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, a popodne se očekuje lokalni razvoj oblačnosti.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Zbog toga je na području istočne Srbije, Pomoravlja i donjeg Podunavlja moguća retka pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

Vetar slab, u Vojvodini i umeren, severnih pravaca. Najniža temperatura od 9 do 13 stepena, a najviša dnevna od 23 C do 26 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kad si baksuz: Veliku Planu LED TUKAO ČITAV SAT

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo, uz slab do umeren vetar severnih pravaca. Najniža temperatura biće 13 C, a najviša dnevna 25 stepeni.

Letnja prognoza za Srbiju: Evo šta nas čeka

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno sa čestom pojavom pljuskova i grmljavine, naročito u drugom delu nedelje kada će biti intenzivniji.

Temperature će biti oko i malo iznad prosečnih vrednosti.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.