Izvor: RTS, 22.Nov.2020, 06:59

Danas hladno i suvo, razvedravanje nakon oblačnog jutra

U Srbiji će danas biti suvo i hladno. Posle oblačnog prepodneva, očekuje se razvedravanje. Temperatura će se kretati između minus četiri i devet stepeni.
U pojedinim delovima Srbije jutro će svanuti uz maglu i slab mraz. Više oblaka biće tokom prvog dela dana, a zatim se očekuje delimično razvedravanje.

Duvaće samo slab vetar promenljivog pravca.
Najniža dnevna temperatura kretaće se između minus četiri i dva stepena, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << će najviša iznositi od četiri do devet stepeni.
U Beogradu pre podne više oblaka koji će se popodne delimično razići. Jutarnja temperatura u glavnom gradu iznosiće jedan stepen, dok će tokom najtoplijeg dela dana dostići sedam.
I u Novom Sadu slično vreme – pre podne oblačno uz očekivano razvedravanje tokom druge polovine dana. Temperatura od minimalnih jedan do maksimalnih pet stepeni.
U Nišu se takođe tokom dana očekuje razvedravanje. Jutarnja temperatura će biti jedan stepen, a najviša dnevna osam.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZIMA NAM JE SVE BLIŽA! Dobro se obucite - danas nas očekuje niska temperatura i slabi mraz

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020

Vetar slab, jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do jedan, a najviša oko sedam stepeni...U Srbiji će danas očekuje suvo i hladno vreme, s lokalnom pojavom jutarnje magle i slabog mraza, a oblačno i potom tokom dana delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije...Vetar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.