Danas dve godine od spota kojim je Oliver Ivanović žigosan kao izdajnik

Izvor: Danas, 16.Okt.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas dve godine od spota kojim je Oliver Ivanović žigosan kao izdajnik

Danas se navršava 21 mesec od ubistva Olivera Ivanovića, a na današnji dan, pre tačno dve godine objavljen je i spot na TV Pink i TV Mostu, kojim je žigosan kao "nepošten čovek" i "izdajnik", podseća portal Kossev uz navode da ubistvo nije rasvetljeno, kao ni to ko je autor spota. Članak Danas dve godine od spota kojim je Oliver Ivanović žigosan kao izdajnik se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stenli Klark: Čovek sa džez Olimpa

Izvor: Danas, 16.Okt.2019

Stenli Klark (Stanley Clarke) je zauzeo mesto na džez Olimpu još sredinom sedamdesetih, kao osnivački član proslavljenog fjužn sastava Return To Forever i uspešan solo izvođač. Članak Stenli Klark: Čovek sa džez Olimpa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.