Danas blokade širom Srbije; MUP: Protivzakonito

Izvor: OkRadio.rs, 04.Dec.2021, 13:14

Danas blokade širom Srbije; MUP: Protivzakonito

Više ekoloških udruženja najavilo je da će danas širom Srbije organizovati blokade saobraćajnica, a predvode ih organizacije „Kreni promeni“ i „Ekološki ustanak“. Kako je najavljeno, danas će biti pešačkih blokada, poput onih od prošle subota, ali i auto blokada na više lokacija u Beogradu i drugim gradovima.   Organizatori su saopštili da će pešaci u Beogradu blokirati autoput kod Centra Sava i kod tržnog centra Ušće, dok će automobili blokirati autoput kod Bubanj potoka, Obrenovački put kod Umke i Bariča, Brankov, Pupunov i Pančevački most, kao i kružne tokove Autokomanda, Slavija i Opština Novi Beograd.   Pokret "Kreni-promeni" saopštio je da će blokade biti organizovane...
Pogledaj vesti o: Tržni centar Ušće

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U Beogradu najavljene blokade i saobraćajne gužve, među najkritičnijim lokacijama autoput i mostovi

Izvor: Blic, 04.Dec.2021

Više ekoloških udruženja najavilo je da će danas organizovati proteste u Beogradu i više drugih gradova u Srbiji, tokom kojih će, kako su naveli, biti blokiran ili drastično usporen saobraćaj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.