Damjan (18) pijan automobilom uleteo na groblje, a pre toga uradio nešto JEZIVO o čemu priča ceo grad

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Damjan (18) pijan automobilom uleteo na groblje, a pre toga uradio nešto JEZIVO o čemu priča ceo grad

Teška saobraćajna nesreća

Damjan Dubak (18) iz Andrijevice "ford mondeom", porušio je jedan i oštetio pet spomenika i grobnica na Srpskom pravoslavnom groblju u Beranama.

Užas ispred škole: Muškarac (30) nožem napao devojčice, tresle su se i vrištale, a onda je usledio HOROR

U incidentu koji se desio oko dva sata, on je zadobio teške telesne povrede i zadržan je na lečenju u Opštoj bolnici u Beranama, dok je maloletna A.Đ. zadobila prelom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vilice i prebacena je u Klinički centar Crne Gore u Podgorici. Andrija Asanovic(18) i maloletna M.V. (17) lakše su povređeni.

Pre nego što je uleteo u groblje, Dubak je, kako se pretpostavlja maksimalnom brzinom izašao sa piste napuštenog beranskog aerodroma koja je dugačka oko dva kilometra, a onda nesmanjenom brzinom prešao preko 200 metara travnate piste, prešao preko puta koji vodi ka prigradskim naseljima Dolac i Lužac, probio čvrstu betonsko-metalnu ogradu, polomio jedan i u "letu" oštetio pet spomenika. Na zemlju je "aterirao" posle dvadesetak metara od ograde koju je porušio.

U krvi vozača izmereno je 0,56 promila alkohola, a pred istražiteljima Dubak nije umeo da obajsni kako nije uspeo da se zaustavi posle silaska sa piste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.