Dačić sutra sa Bajdenom i Bernsom

Izvor: Press, 14.Maj.2013, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sutra sa Bajdenom i Bernsom

Kako je saopšteno iz vladine Kancelarije za saradnju sa medijima, Dačić će se sutra, u okviru posete SAD, sastati i sa zamenikom državnog sekretara SAD Vilijamom Bernsom.    
Dačić boravi u višednevnoj zvaničnoj posetu SAD, tokom koje se sastao sa predstavnicima najvećih svetskih informatičkih kompanija.   
Poseta srpske delegacije SAD traje do 17. maja.
tanjug

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić sutra sa Bajdenom i Bernsom

Izvor: RTS, 14.Maj.2013

U okviru posete SAD, premijer Srbije Ivica Dačić sastaće se u sredu sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom i zamenikom američkog državnog sekretara Vilijamom Bernsom...Premijer Srbije Ivica Dačić sastaće se sutra sa potpredsednikom Sjedinjenih Američkih Država Džozefom Bajdenom...Kako je...

Nastavak na RTS...

Dačić danas sa Bajdenom i Bernsom

Izvor: B92, 15.Maj.2013, 01:32

Beograd -- Premijer Srbije Ivica Dačić sastaće se danas sa potpredsednikom SAD Džozefom Bajdenom i zamenikom državnog sekretara Vilijamom Bernsom...Dačić predvodi srpsku delegaciju koja je do 17. maja u višednevnoj poseti SAD. Do sada se sastao sa predstavnicima najvećih svetskih informatičkih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.