Dačić najavio smene ambasadora: Nije znao ni adresu  sopstvene ambasade

Izvor: Press, 11.Maj.2014, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić najavio smene ambasadora: "Nije znao ni adresu sopstvene ambasade"

Reforma Ministarstva spoljnih poslova podrazumevaće i formiranje posebnog sektora za privlačenje stranih investicija.
"Za ovih šest godina koliko sam u Vladi, obišao sam mnoge zemlje i znam mnoge naše ambasadore i njihove sposobnosti. To mora drastično da se menja. Jedan ambasador nije znao ni adresu sopstvene ambasade. Nažalost, taj je još ambasador, ali više neće biti", kazao je Dačić za list Politika u izdanju od nedelje.

On je dodao da je sa premijerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Aleksandrom Vučićem razgovarao o formiranju ekonomskog sektora za privlačenje investicija i da ima punu njegovu podršku.

"Dogovrili smo se da nema potrebe da idemo u istu zemlju, već da se rasporedimo kako bi pokrili što više zemalja i da sve te posete imaju cilj", naglasio je on.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

DAČIĆ SMENJUJE: Neki ambasadori ne znaju adrese sopstvenih ambasada!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Maj.2014

Jedan ambasador nije znao ni adresu sopstvene ambasade. Nažalost, taj je još ambasador, ali više neće biti - kazao je Dačić.

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.