Dačić i Vučić na čelu Saveta za borbu protiv nasilja

Izvor: Kurir, 18.Okt.2012, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić i Vučić na čelu Saveta za borbu protiv nasilja

Ranije danas, ministarka omladine i sporta Alisa Marić najavila je da će na sednici Vlade zatražiti da se ponovo formira Nacionalni savet za borbu protiv nasilja u sportu

BEOGRAD - Vlada Srbije imenovala je danas premijera Ivicu Dačića za predsednika Nacionalnog saveta za borbu protiv nasilja i nedoličnog ponašanja gledalaca na sportskim priredbama, a za njegovog zamenika, prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

"Nacionalni Savet za borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protiv nasilja na sportskim priredbama uskoro će raspravljati o nedavnim incidentima na utakmici mladih fudbalskih reprezentacija Srbije i Engleske", navodi se u saopštenju.

"Na sednici Vlade tražiću hitno formiranje Nacionalnog saveta za borbu protiv nasilja u sportu, da se incidenti na sportskim borilištima ne bi ponavljali. Inicijativa je već bila u redovnoj proceduri, ali smatram da poslednji dogadaji na fudbalskoj utakmici u Kruševcu nalažu hitnost delovanja po ovom pitanju. Borba protiv nasilja na sportskim manifestacijama jedan je od prioriteta Ministarstva na cijem sam celu", navela je Marić.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dačić i Vučić u borbi protiv nasilja u sportu

Izvor: Mondo, 18.Okt.2012

Vlada Srbije imenovala je u četvrtak premijera Ivicu Dačića za predsednika Nacionalnog saveta za borbu protiv nasilja i nedoličnog ponašanja gledalaca na sportskim priredbama, a za njegovog zamenika, prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića..."Nacionalni Savet za borbu protiv nasilja na sportskim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.