Dačić: Primarni zadatak je dovesti što više investitora

Izvor: Press, 31.Jul.2013, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Primarni zadatak je dovesti što više investitora

"Uopšte nije bitno ko čini vlast i opoziciju, i da li imamo privid koalicione stabilnosti, već je bitno da li Srbija ima perspektivu i da li možemo da uradimo još nešto, da privučemo investitore i počnemo da živimo kao normalan svet", rekao je Dačić u Sremskoj Mitrovici, gde prisustvuje polaganju kamena temeljca fabrike Kuper standard.

Polovina građana Srbije najveći problem prepoznaje upravo u nezaposlenosti, rekao je Dačić. Tokom rekonstrukcije vlade, dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je, posle istorijskog uspeha koji je napravila u procesu evrointegracija, prepoznato je da je najveći izazov u budućnosti, ekonomski razvoj i modernizacija.

"U sadašnjim uslovima je nemoguće održavati sistem sa tako malim brojem zaposlenih, zato svim kapacitetima treba da se posvetimo ekonomiji, finansijama i stranim investicijama, rekao je Dačić i dodao da je angažovanje na otvaranju novih radnih mesta, najlepši trenutak u radnom danu jednog premijera.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dačić: Primarni zadatak je dovesti što više investitora

Izvor: Blic, 31.Jul.2013

Sremska Mitrovica - Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić poručio je danas da sa sadašnjom stopom nezaposlenosti sistem nije održiv, i da je primarni zadatak vlade da u narednom periodu dovede što više stranih investitora u Srbiju. ..- Uopšte nije bitno ko čini vlast i opoziciju, i da li imamo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.