Da-li-su-starije-zene-zaista-bolje-u-krevetu

Izvor: medio.rs, 19.Sep.2014, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da-li-su-starije-zene-zaista-bolje-u-krevetu

Starije žene imaju više iskustva i samopouzdanja u krevetu. A samopouzdani ljubavnik je uvek poželjan. Stručnjak za seksualna pitanja, Trejsi Koks, kaže da zato postoje jaki argumenti što se muškarci zabavljaju sa starijim ženama.

U prošlosti se mislilo da muškarci vole mlađe žene koje im mogu izroditi mnogo dece, ali danas izgleda nije tako. Jedna studija je utvrdila da muškarcima, u stvari, nije bitno koliko je žena stara, nego kako izgleda.

Dakle, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ovoj studiji, ako dobro izgledate, ne morate da se nervirate zbog godina.

Tokom ove studije grupa mušakraca u dvadesetim godinama uglavnom je pre birala fotografije privlačnih žena u četrdesetim nego fotografije mlađih žena prosečnog izgleda.

Ne zna se šta je uzrok tome, ali jedno je sigurno: većini mlađih muškaraca privlačnije su starije žene.

A Trejsi Koks vam daje i šest razgloza zbog kojih su starije žene sjajni ljubavnici.

1) ZNAJU ŠTA RADE

Žene koje vole da eksperimentišu u krevetu do 30. godine promene nekoliko partnera i imaju mnogo više iskustva nego devojka koja je imala seksualni odnos samo sa jednom osobom. A što više iskustva i godina imate, to ste bolji u seksu. Starije žene su imale posla sa raznim muškarcima i raznim problemima u seksu i malo šta će ih iznenaditi. Možda mlađe „suparnice“ imaju čvrste i podignute grudi, ali starije žene znaju tačno šta s njima treba da rade.

2) UMEJU DA PREUZMU KONTOLU

Kada je razlika u godinama vidna, uloge se nekako same podele: stariji partner postaje „učitelj“, a mlađi „učenik“. Ovo može da počne da vam smeta ako postane praksa, ali u početku i povremeno je zanimljivo. Muškarci i dalje žele da žena većinu vremena bude nežna i da očekuje od njega da joj priđe. Ali starije žene umeju da namirišu i to, pa znaju i suptilno da nagoveste da žele seks.

3) NE BRZAJU

Ženama je najčešće potrebno malo više vremena nego muškarcima da se uzbude. Starije žene su prihvatile to i koriste to znanje na najbolji mogući način, idu sporije i trude se da seks duže traje kako biste oboje uživali više.

4) ONE VIDNO REAGUJU

Starije žene se ne stide da vidno pokažu kada im se dopada nešto u krevetu. Kada radite nešto kako treba, one će vam to staviti do znanja.

5) SAMOPOUZDANE SU

Samopouzdani ljubavnici su već pola posla odradili time što veruju u sebe. Većina žena u starijim godinama deluje samopouzdanije, bez obzira na izgled, pa se to održava dobro i na seks.

6) NE PLAŠE SE DA UPUTE PARTNERA

Starije žene su naučile da treba da traže ono što žele i da u tome nema ničeg lošeg. Mlade žene se plaše da daju smernice svojim partnerima ili jednostavno misle d abi on trebalo da zna šta radi.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Evo zašto su starije dame bolje u krevetu

Izvor: B92, 20.Sep.2014, 10:14

U prošlosti, naučnici su se držali evolutivne teorije da muškarci preferiraju mlađe žene kako bi dobili što zdravije potomstvo. Ali, ispostavilo se da nije uvek baš tako....Rezultati jednog istraživanja pokazali su da muškarcima nije toliko bitno koliko žena ima godina, već kako izgleda...Iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.