Da li ste spremni za Roštiljijadu?

Izvor: Mondo, 20.Avg.2014, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste spremni za Roštiljijadu?

Guča je iza nas, Beer Fest takođe, alli pauza ne treba dugo da traje. Zato se spremite za Roštiljijadu u Leskovcu od 25. do 31.avgusta.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija

"Roštiljijada je postala ozbiljan brend koji, pored domaćih turista, privlači i

veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << broj turista iz regiona i sveta. Ove godine očekujemo da više od 600.000 posetilaca dođe u Leskovac, prestonicu roštilja", rekao je na konferenciji za novinare u Beogradu, direktor Turističke organizacije Leskovca Žikica Nestorović.

Na ovogodišnjoj 25. "Roštiljijadi" u Leskovcu nadmetaće se 35 majstora roštilja. Oni će se takmičiti u pravljenju najveće pljeskavice, čija je težina prošle godine iznosila 55 kilograma, a

biće organizovano i takmičenje u pravljenju najveće pljeskavice koja se "baca iz ruku".

Najavljen je bogat kulturno zabavni program, pa će tako nastupiti Ju grupa, Vlatko Stefanovski, Tropiko bend, Snežana Đurišić i drugi.

"Roštiljijada" će biti otvorena svečanim paljenjem baklje, velikim vatrometom i defileom mažoretkinja.

Pokrovitelj manifestacije je grad Leskovac.
Pogledaj vesti o: Beer fest

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Leskovačka Roštiljijada promovisana u Beogradu

Izvor: juGmedia, 21.Avg.2014, 09:06

LESKOVAC/BEOGRAD – Leskovačka „Roštiljijada“, 25. po redu, biće održana od 25. do 31.avgusta u Leskovcu, najavljeno je u sredu u Beogradu, u Turističkom savezu Srbije...Direktor Turističke organizacije Leskovca Žikica Nestorović rekao je na konferenciji za novinare da je leskovačka „Roštiljijada“...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.