Da li neko zna ko sam ja?: Devojka koja je kao beba ostavljena u torbi traži roditelje preko Jutjuba (FOTO+VIDEO)

Izvor: S media, 29.Sep.2012, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da li neko zna ko sam ja?": Devojka koja je kao beba ostavljena u torbi traži roditelje preko Jutjuba (FOTO+VIDEO)

Pre 25 godina, prolaznici u težnom centru nisu ni obratili pažnju na braon torbu ostavljenu ispred prodavnice igračaka. Ništa nije nagoveštavalo da se u njoj nalazi samo 12 sati stara beba koja nije plakala, niti se pomerala.

Jedna od prodavačica je pozvala obezbeđenje da otvori torbu, jer je u toku bila antiteroristička kampanja i svi su bili na oprezu.

Pronašli su tek rođenu bebu i šokirani odmah pozvali polIciju. Sutradan i narednih devet meseci u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svim medijima je objavljena slika napuštene devojčice i poziv majci da dođe po dete.

Međutim, niko se nije javio i devojčica je data na usvajanje. Tada je dobila ime Viktorija Verdi.

Viktorija (25) želi da sazna makar nešto o svom poreklu i pronađe biološku majku.

-Mislila sam da niko neće biti zainteresovan za moju ličnu potragu i da ću izgledati pomalo luckasto. Ali, moj video na Jutjubu je imao veliki broj pregleda u celom svetu. Ja ne želim novu porodicu, jer je ova koju imam predivna i ne bih je menjala nikada, ali je ne znam ništa o svom poreklu. Ostala usvojena deca znaju makar nešto, a ja sam ostavljena u torbi, što je stvarno ekstremno. Volela bih da moja biološka majka zna da sam bezbedna i srećna, objašnjava Viktorija.

Viktorija kaže da je imala prelepo detinjstvo i da je bila odlična u školi.

Ali, pred njen 10-ti rođendan njena majka je umrla i Viktorija je to veoma teško podnela. Sa 16 godina je počela da razmišlja o svojoj biološkoj majci, kada je jedna devojčica iz njenog razreda zatrudnela. Pomislila je da se možda nešto slično desilo i njenoj mami.

Ovo je njeno obraćanje u kome traži pomoć da pronađe svoje biološke roditelje:

(Mirror)

Foto: Mirror

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Devojka (25) traži biološku majku preko Jutjuba

Izvor: Kurir, 30.Sep.2012, 14:30

Kada je imala samo 12 sati ostavljena je u braon torbi u tržnom centru ispred prodavnice igračaka..Viktorija Verdi  je pre 25 godina ostavljena u braon torbi u tržnom centru ispred prodavnice igračaka. Tada je bila stara samo 12 sati, nije plakala, niti se pomerala. Jedna od prodavačica je pozvala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.