DŽONSON USPEO: Škotski sud odbio da blokira nalog za suspenziju parlamenta, a evo ŠTA ĆE BITI NA DALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽONSON USPEO: Škotski sud odbio da blokira nalog za suspenziju parlamenta, a evo ŠTA ĆE BITI NA DALJE

Džoana Čeri je ukazala da je sud pokazao spremnost da sasluša sve argumente.

Škotski sud odbio je dans zahtev da privremeno blokira nalog premijera Borisa Džonosona za suspenziju britanskog parlamenta, ali je saopštio da će naredne nedelje održati saslušanje na kojem će biti izneti svi argumenti, izjavila je Džoana Čeri, poslanica koja je podnela zahtev.

Ona je dodala da odluka suda nije doneta po osnovanosti slučaja.

Britanska vlada pozdravila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odluku škotskog suda da ne odobri privremenu obustavu Džonsonove odluke o suspenziji parlamenta.

- Nije bilo razloga da se traži privremena blokada, s obzirom da će saslušanje biti održano sledeće nedelje - navela je portparolka vlade.

BONUS VIDEO: Ovo je 20 najvećih skandala Borisa Džonsona, a prvi na listi je POVEZAN SA SRBIJOM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.