DŽONSON SE IZBLAMIRAO U BERLINU: Pogledajte URNEBESNI SNIMAK, Merkelova u STAVU MIRNO a on ZAKLJUČAN U KOLIMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽONSON SE IZBLAMIRAO U BERLINU: Pogledajte URNEBESNI SNIMAK, Merkelova u STAVU MIRNO a on ZAKLJUČAN U KOLIMA (VIDEO)

I Tereza Mej je doživela sličan incident u decembru 2018. godine kada se srela sa Merkelovom u Berlinu.

Britanski premijer Boris Džonson namučio se da izađe iz svog automobila nakon što je stigao u Berlin u nedelju.

Dok je nemačka kancelarka stajala na crvenom tepihu čekajući da mu poželi dobrodošlicu, pripadnik obezbeđenja je pokušavao da otvori vrata koja su se zaglavila. Nakon nekoliko pokušaja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrata su se konačno otvorila i Džonson je uspeo da izađe napolje.

Džonson je ranije danas došao u radi mirovnih pregovora o Libiji. Dogovor svetskih lidera o konačnom dokumentu je postignut, a mediji prenose da su turski predsednik Redžep Tajip Erdogan i državni sekretar SAD Majk Pompeo napustili konferenciju.

Njegova prethodnica Tereza Mej doživela je sličan incident u decembru 2018. kad se srela s Merkelovom u Berlinu. Ona je otišla u nemačku prestonicu radi pregovora o Bregzitu, kad se zaglavila u svom automobilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.