DVE SAOBRAĆAJKE NA ISTOM MESTU ZA DVA DANA! Još jedna nesreća u Užicu, strahovit sudar automobila i kamiona, blizu mesta gde su stradale TRI OSOBE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 21:51

DVE SAOBRAĆAJKE NA ISTOM MESTU ZA DVA DANA! Još jedna nesreća u Užicu, strahovit sudar automobila i kamiona, blizu mesta gde su stradale TRI OSOBE! (FOTO)

Potpuno je uništen prednji deo autobusa niških tablica

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na izlasku iz Užica kada su se sudarili kamion i jedan automobil, prenosi "TV 5 Užice". Kako se vidi na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, potpuno je uništen prednji deo autobusa niških tablica.

U blizini mesta gde se danas dogodila nesreća, juče su stradale tri osobe, među kojima je i jedna devojčica (9).

Juče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 8 časova, na državnom putu u Užicu, na mostu preko reke Đetinje, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginule dve osobe, dok su dve devojčice prevezene u teškom stanju u bolnicu.

U bolnici je povredama podlegla devojčica (9). Poginuli su baba i deda dve devojčice od kojih je jedna nažalost podlegla povredama.

U nesreći su učestvovali putnički automobil "ševrolet matiz" beogradskih registarskih oznaka i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna. Prednja strana automobila je smrskana. Intervenisali su vatrogasci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.