DUPLA RADOST: Mik Džeger postaje deda i pradeda u isto vreme

Izvor: Kurir, 12.Feb.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUPLA RADOST: Mik Džeger postaje deda i pradeda u isto vreme

Porodica pevača Mika Džegera očekuje dve prinove: Džegerova ćerka i unuka su u blagoslovenom stanju

Svetska legenda Mik Džeger će postati i deda i pradeda jer njegova ćerka Džejd Džeger (42) čekuje dete u istom periodu kada i njena ćerka Asisi.

Džejd će tako postati i majka i baka i na svom Instagram profilu pohvalila se svojim trudničkim stomačićem.

"Sa srećom objavljujem da će ova baka postati i mama. Trudna sam šest meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ", napisala je Džejd pored fotografije na kojoj pozira iz profila.

Džejd je ovu vest objavila pre nekoliko dana, a njena 21-godoišnja ćerka Asisi već očekuje bebu, tako da će Džejd istovremeno postati i mama i baka.

Džejd je udata za Edrijena Filarija, koji ju je zaprosio 2012. godine. Njena ćerka, Asisi trudna je sa svojim dečkom koji je kuvar. Kako je svojevremeno rekla, u njihovoj familiji je normalno da se ćerke rano porađaju, budući da je nju Džejd dobila sa 21 godinom.

"Deda je oduševljen što će postati pradeda", rekla je za Mika Džegera Asisi kada je saznala da je trudna. Za sada je legendarni roker nije oglasio povodom toga što će istovremeno postati i deda i pradeda.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.