Džegerova ćerka pokazala trudnički stomačić: Mik postaje i deda i pradeda u isto vreme

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džegerova ćerka pokazala trudnički stomačić: Mik postaje i deda i pradeda u isto vreme

Džejd Džeger (42), ćerka Mika Džegera, pohvalila se na društvenoj mreži Instagram trudničkim stomačićem. Zanimljivo je da ona očekuje dete u istom periodu kada i njena ćerka Asisi, tako da će Džejd postati i majka i baka, a Mik Džeger će postati i deda i pradeda.

"Sa srećom objavljujem da će ova baka postati i mama. Trudna sam šest meseci", napisala je Džejd pored fotografije na kojoj pozira iz profila.

Džej je ovu vest objavila pre nekoliko dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a njena 21-godoišnja ćerka Asisi već očekuje bebu, tako da će Džejd istovremeno postati i mama i baka.

Džejd je udata za Edrijena Filarija, koji ju je zaprosio 2012. godine.

Njena ćerka, Asisi trudna je sa svojim dečkom koji je kuvar. Kako je svojevremeno rekla, u njihovoj familiji je normalno da se ćerke rano porađaju, budući da je nju Džejd dobila sa 21 godinom.

- Deda je oduševljen što će postati pradeda - rekla je za MIka Džegera Asisi kada je saznala da je trudna.

Za sada je legendarni roker nije oglasio povodom toga što će istovremeno postati i deda i pradeda.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džegerova ćerka pokazala trudnički stomačić: Mik postaje i deda i pradeda u isto vreme

Izvor: Dzungla.org, 12.Feb.2014

Džejd Džeger (42), ćerka Mika Džegera, pohvalila se na društvenoj mreži Instagram trudničkim stomačićem. Zanimljivo je da ona očekuje dete u istom periodu kada i njena ćerka Asisi, tako da će Džejd postati i majka i baka, a Mik Džeger će postati i deda i pradeda.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Mik Džeger postaje u isto vreme i deda i pradeda

Izvor: B92, 12.Feb.2014

Ćerka slavnog muzičara Mika Džegera, Džejd Džeger objavila je na svom profilu na Instagramu srećnu vest da je trudna, ali je sa ostalima podelila i uzbuđenje jer će se ove godine poroditi i njena ćerka Asisi.

Nastavak na B92...

Ćerka Mika Džegera postaje i baka i mama (Foto)

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2014

Ćerka čuvenog Mika Džegera, 42-godišnja Džejd Džeger postaće u kratkom vremenskom periodu i majka i baka, s obzirom da čeka svoje treće dete, a njena ćerka takođe je trudna.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.