Izvor: B92, 01.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Kampanja protiv apstinencije

Beograd -- Koalicija DSS - Nova Srbija vodiće afirmativnu kampanju da bi na izbore izašli oni koji to čine ređe ili uopšte ne izlaze.

Portparol DSS-a Andreja Mladenović, posle radnog doručka predstavnika te kolaicije sa novinarima, istakao da sva istraživanja govore da konflikti na političkoj sceni povećavaju apstinenciju na izborima i da se zato krenulo u afirmativnu kampanju.

Prema rečima Mladenovića, koalicija DSS-NS je zato na čelo liste istakla premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Koštunicu i u kampanju ulazi sa predstvljanjem svega onog što je vlada uradila u tri godine svog mandata, kako bi podstakli i ostale stranke da se bave programima.

"Građani Srbije treba da procene kako smo radili i da li zaslužujemo poverenje u narednom mandatu", naglasio je Mladenović.

On je negirao da ministri zloupotrebljavaju svoj položaj u kampanji, jer kako je objasnio, sve što se u kampanji bude dešavalo i u čemu oni budu učestvovali, proizvod je nečeg što je bilo planirano ranije i što ne može da se odgađa. "Mi nećemo resurse vlade koristiti u svrhu političke kampanje", poručio je Mladenović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.