DSS: Izmestićemo BAS na Novi Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2012, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Izmestićemo BAS na Novi Beograd

Ukoliko DSS osvoji vlast u prestonici izmestiće autobusku stanicu iz centra grada na Novi Beograd, rekao kandidat DSS-a za gradonačelnika Aleksandar Popović, prenose beogradski mediji.

Taj posao će se finansirati uštedama gradske vlasti i kroz javno-privatno partnerstvo, rekao Popović RTS-u.

Kandidat Demokratske stranke Srbije za gradonačelnika Aleksandar Popović rekao je da će ta stranka, ukoliko osvoji vlast u prestonici, izmestiti autobusku stanicu iz centra >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << grada i da će se taj posao finansirati uštedama gradske vlasti i kroz javno-privatno partnerstvo.

"Želimo da oslobodimo 72 hektara savskog amfiteatra i da konačnio počnemo da rešavamo probleme i izmestimo BAS na za to već predviđeni prostor. Delimično ćemo to finansirati uštedama gradske vlasti, a delimično kroz javno-privatno partnerstvo", rekao je Popović novinarima ispred autobuske stanice.

Popović je predstavljajući program DSS za uređenje saobraćaja u Beogradu, rekao da će se izmeštanjem autobuske stanice u prestonici dobiti deo savskog amfiteatra koji je oslobođen od saobraćaja i da će se time smanjiti zagadjenje i gužve u centru.

"Dobićemo autobusku stganicu na Novom Beogradu, koja će biti dostupna zahvaljujući autoputu iz svih pravaca i smanjićemo transport opasnih proizvoda kroz cenatar grada. To jedan deo rešavanja problema u Beogradu koji smo u stanju da obećamo i da u naredne četiri godine ispunimo", zaključio je Popović.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.