DSS: Izmestićemo BAS iz centra

Izvor: B92, 30.Mar.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS: Izmestićemo BAS iz centra

Beograd -- Kandidat DSS-a za gradonačelnika Aleksandar Popović izjavio je da će ta stranka, ukoliko osvoji vlast u prestonici, izmestiti autobusku stanicu iz centra grada.

On je dodao i da će se taj posao finansirati uštedama gradske vlasti i kroz javno-privatno partnerstvo.

"Želimo da da oslobodimo 72 hektara savskog amfiteatra i da konačnio počenemo da rešavamo probleme i izmestimo BAS na za to već predviđeni prostor. Delimično ćemo to finansirati uštedama gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasti, a delimično kroz javno-privatno partnerstvo", rekao je Popović novinarima ispred autobuske stanice.

Popović je predstavljajući program DSS za uređenje saobraćaja u Beogradu, rekao da će se izmeštanjem autobuske stanice u prestonici dobiti deo savskog amiteatra koji je oslobođen od saobraćaja i da će se time smanjiti zagađenje i gužve u centru.

"Dobićemo autobusku stganicu na Novom Beogradu, koja će biti dostupna zahvaljujući autoputu iz svih pravaca i smanjićemo transport opasnih proizvoda kroz cenatar grada. To jedan deo rešavanja problema u Beogradu koji smo u stanju da obećamo i da u naredne četiri godine ispunimo", zaključio je Popović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS: Izmestićemo BAS na Novi Beograd

Izvor: RTS, 30.Mar.2012

Ukoliko DSS osvoji vlast u prestonici izmestiće autobusku stanicu iz centra grada na Novi Beograd, rekao kandidat DSS-a za gradonačelnika Aleksandar Popović. Taj posao će se finansirati uštedama gradske vlasti i kroz javno-privatno partnerstvo, rekao Popović. ..Kandidat Demokratske stranke Srbije...

Nastavak na RTS...

DSS: Izmestićemo BAS na Novi Beograd

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2012

Ukoliko DSS osvoji vlast u prestonici izmestiće autobusku stanicu iz centra grada na Novi Beograd, rekao kandidat DSS-a za gradonačelnika Aleksandar Popović, prenose beogradski mediji...Taj posao će se finansirati uštedama gradske vlasti i kroz javno-privatno partnerstvo, rekao Popović RTS-u...Kandidat...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.