DS osudila pretnje poslaniku Milojičiću i njegovoj porodici

Izvor: Beta, 28.Apr.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS osudila pretnje poslaniku Milojičiću i njegovoj porodici

Demokratska stranka (DS) danas je najoštrije osudila pretnje upućene poslaniku te stranke Radoslavu Milojičiću i njegovoj porodici na društvenim mrežama. "Najoštrije osudjujemo pretnje upućene poslaniku Radoslavu Milojičiću nakon što je obelodanio snimak verbalnog nasilja i maltretiranja narodnih poslanica od strane poslanika Srpske radikalne stranke u Narodnoj skupštini", navodi se u saopštenju. DS u saopštenju navodi da je "rečnik Vojislava Šešelja očigledno primeren i prihvatljiv institucijama u našoj zemlji pa se ova opasna retorika proširila i targetiranje ljudi kao izdajnika je uzelo maha". Ta stranka je pozvala institucije da hitno reaguju povodom ovog slučaja. "Demokratska stranka poručuje gradjanima da se nećemo uplašiti i da nećemo odustati od borbe za tolerantno, otvoreno, demokratsko i uredjeno društvo. Nikada se nismo plašili nasilnika i nikada nećemo ustuknuti pred njima", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS osudila pretnje poslaniku Milojičiću i njegovoj porodici

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Apr.2018

Demokratska stranka (DS) danas je najoštrije osudila pretnje upućene poslaniku te stranke Radoslavu Milojičiću i njegovoj porodici na društvenim mrežama..."Najoštrije osuđujemo pretnje upućene poslaniku Radoslavu Milojičiću nakon što je obelodanio snimak verbalnog nasilja i maltretiranja...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.