DS objavila snimke policajaca koji ulaze u njihove prostorije (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2015, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS objavila snimke policajaca koji ulaze u njihove prostorije (VIDEO)

Demokratska stanka (DS) objavila je danas snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova ulaze u prostoje beogradskog odbora te opozicione stranke, neposredno pre održavanja protesta povodom polaganja kamena-temeljca za projekat "Beograd na vodi".

Na snimcima koji su prosleđeni medijima, vide se policajci kako ulaze u lift u prizemlju zgrade na Terazijama i u lift ispred stranačkih prostorija.

DS je juče saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da su policijski službenici ulazili u njihove prostorije, što su u MUP-u negirali.

"Nakon što su nekoliko puta odbili da prime prijavu skupa i obmanjivali javnost tvrdeći da to nije slučaj, nakon što su ulazili u prostorije DS-a obmanjivali javnost tvrdeći da to nisu uradili, pojedinci u MUP-u koji na takav način srozavaju svoju profesiju i brukaju policiju moraju znati da je to što rade zloupotreba policije, njeno bacanje pod noge Srpske napredne stranke i da će za takvo protivzakonito ponašanje odgovarati", saopštila je povodom objavljivanja snimaka portparolka DS-a Aleksandra Jerkov.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS snimcima dokazuje da je policija ipak bila u njihovom sedištu (VIDEO)

Izvor: Blic, 28.Sep.2015

Nakon što je Ministarstvo unutrašnjih poslova juče demantovalo da su njihovi pripadnici bili u prostorijama GrO Demokratske stranke Beograd, DS je medijima prosledila snimke sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako pripadnici MUP-a ulaze u prostorije na Terazijama...Nakon što su nekoliko puta odbili...

Nastavak na Blic...

DS objavila snimke policajaca

Izvor: Akter, 28.Sep.2015

Demokratska stanka (DS) objavila je danas snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova ulaze u prostoje beogradskog odbora te opozicione stranke, neposredno pre održavanja protesta povodom polaganja kamena-temeljca za projekat "Beograd na vodi"..Na...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.