DS: Šta je sa hotelom i vinogradima

Izvor: B92, 21.Avg.2013, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Šta je sa hotelom i vinogradima

Beograd -- Demokratska stranka kritikovala je prodaju hotela Jugobanke na Kopaoniku i prodaju imovine Vršačkih vinograda, uz pitanje da li je to "nova ekonomska politika".

DS u saopštenju navodi da se "prodaje državna imovina u bescenje, kako bi se prikazala lažna slika da ipak imamo investitore" i pita da li je to "plan Vlade da izvede Srbiju iz krize".

DS je pitao Vladu Srbije kako je moguće da Direkcija za imovinu direktnom pogodbom hotel na elitnoj lokaciji na Kopaoniku, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je nedavno kupila za 2,1 miliona evra, proda za 1,5 miliona evra, kao i ko je dao odobrenje da se hotel proda za 30 odsto procenjene vrednosti, odnosno za samo 600 evra po kvadratu.

U saopštenju se navodi i da još nije dat odgovor na pitanje zasto je za samo 5,2 miliona evra ili 30% procenjene vrednosti prodala imovinu Vrsackih vinograda, firme koja raspolaze sa 1.700 hektara vinograda, 45.000 m2 objekata i zalihom od 10 miliona litara vina.

"I to na licitaciji koja je bila zakazana u roku od 15 dana u vreme godisnjih odmora", navodi se u saopštenju DS.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Zašto je Vlada hotel prodala po nižoj ceni?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2013

Demokratska stranka pozvala je danas Vladu Srbije da kaže ko je dao odobrenje da se hotel na elitnoj lokaciji na Kopaoniku proda za 30 odsto procenjene vrednosti, odnosno za samo 600 evra po kvadratu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

DS: Zašto je hotel prodat po nižoj ceni?

Izvor: NaDlanu.com, 22.Avg.2013, 00:46

Demokratska stranka pozvala je u sredu Vladu Srbije da kaže ko je dao odobrenje da se hotel na elitnoj lokaciji na Kopaoniku proda za 30 odsto procenjene vrednosti, odnosno za samo 600 evra po kvadratu... „Postavlja pitanje da li su primeri nove ekonomske politike Vlade Srbije današnja prodaja hotela...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.