DS: Procenu štetu koju čini bilo ko, pa i oni koji zloupotrebljavaju vlast

Izvor: Danas, 07.Apr.2019, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Procenu štetu koju čini bilo ko, pa i oni koji zloupotrebljavaju vlast

Demokratska stranka saopštila je da pozdravlja i podržava inicijativu zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da se "izvrši procena štete koju Beogradu čini bilo ko, a posebno oni koji zloupotrebljavaju javna ovlašćenja za upravljanjem institucijama glavnog grada u svojim rukama". Članak DS: Procenu štetu koju čini bilo ko, pa i oni koji zloupotrebljavaju vlast se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Libija: U sukobima kod Tripolija 21 osoba poginula

Izvor: Danas, 07.Apr.2019

Međunarodno priznata vlada Libije saopštila je da je 21 osoba poginula i da je 27 ranjeno u sukobima blizu Tripolija. Članak Libija: U sukobima kod Tripolija 21 osoba poginula se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.