DS: Jedni od osnivača Saveza za Srbiju jer je tako odlučila većina

Izvor: Danas, 04.Sep.2018, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Jedni od osnivača Saveza za Srbiju jer je tako odlučila većina

Demokratska stranka (DS), povodom netačnih napisa u medijima o sednici Glavnog odbora stranke, održane 2. septembra, saopštila je da je DS jedan od osnivača Saveza za Srbiju (SZS) zato što je tako odlučila ubedljiva većina članova stranačkog Glavnog odbora. Članak DS: Jedni od osnivača Saveza za Srbiju jer je tako odlučila većina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas stavio opoziciju pod kontrolu

Izvor: Danas, 05.Sep.2018, 16:32

Konačno je formiran Savez za Srbiju koji su osnovali Dragan Đilas, Narodna stranka, Demokratska stranka, SNP Dveri, Zdrava Srbija, Levica Srbije, Zajedno za Srbiju, Pokret za preokret, Pokret Otadžbina i Udruženi sindikati Srbije Sloga. Članak Đilas stavio opoziciju pod kontrolu se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.