DS: Hajka na Ješića

Izvor: RTS, 25.Apr.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Hajka na Ješića

Hajka koja se vodi protiv funkcionera DS-a Gorana Ješića predstavlja pravi primer sistema vrednosti koji dominira našim tabloidnim društvom, ukazao je DS. Ta stranka pozvala sve građanske institucije, organizacije civilnog društva, političke organizacije i istaknute pojedince da se javno suprostave.

Pokrajinski odbor DS u saopštenju ukazuje da objavljivanje podataka sa privatnih računa, izmišljotine u cilju moralne degradacije ličnosti, ugrožavanje bezbednosti čitavih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << porodica, huškanje i posredni pozivi na linč i laganje bez ikakvih posledica danas su postali svakodnevnica u Srbiji

DS je upitao da li " ima razlike između današnjeg sistema vrednosti u društvu i onog koji je važio devedesetih?"

Prema mišljenju vojvođanskih demokrata, Ješić se današnjim vlastodršcima zamerio jer je ukazao na opasnost od aflatoksina u mleku i Inđiju, koju je vodio u nekoliko mandata, pretvorio u opštinu sa velikim brojem međunarodnih i domaćih priznanja i mesto sa najvećim brojem stranih investicija.

Ješić sa priznanjem najboljeg gradonačelnika u Srbiji, zajedno sa članovima svoje porodice, izložen je progonu samo zato što je član Demokratske stranke, a "sličnoj satanizaciji su, preko tabloidnih i režimskih medija, izloženi i drugi članovi DS", tvrdi se u saopštenju koje je potpisao predsednik PO DS Miroslav Vasin.

DS poziva sve građanske institucije, organizacije civilnog društva, političke organizacije i istaknute pojedince da se javno suprostave sistemu vrednosti "koji favorizuje kriminalce, a satanizuje uspešne i vredne ljude", "u kome se ljudima presuđuje preko tabloida i izjednačavaju prave i lažne diplome".

"Pozivanje na pretpostavku nevinosti u društvu u kome vlastodršci, preko tabloida i optužuju i presuđuju predstavlja krajnje licemerstvo i krajnje je vreme da se sve alarmne lampice upale", zaključuje se u saopštenju Pokrajinskog odbora DS.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PO DS: Hajka na Ješića primer sistema vrednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2014

Hajka koja se vodi protiv funkcionera Demokratske stranke Gorana Ješića predstavlja pravi primer sistema vrednosti koji dominira našim tabloidnim društvom, ukazala je danas ta stranka i pozvala sve građanske institucije, organizacije civilnog društva, političke organizacije i istaknute pojedince...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.