DS: Hajka na Ješića

Hajka koja se vodi protiv funkcionera DS-a Gorana Ješića predstavlja pravi primer sistema vrednosti koji dominira našim tabloidnim društvom, ukazao je DS. Ta stranka pozvala sve građanske institucije, organizacije civilnog društva, političke organizacije i istaknute pojedince da se javno suprostave.

Pokrajinski odbor DS u saopštenju ukazuje da objavljivanje podataka sa privatnih računa, izmišljotine u cilju moralne degradacije ličnosti, ugrožavanje bezbednosti čitavih porodica, huškanje i posredni pozivi na linč i laganje bez ikakvih posledica danas su postali svakodnevnica u Srbiji

DS je upitao da li " ima razlike između današnjeg sistema vrednosti u društvu i onog koji je važio devedesetih?"

Prema mišljenju vojvođanskih demokrata, Ješić se današnjim vlastodršcima zamerio jer je ukazao na opasnost od aflatoksina u mleku i Inđiju, koju je vodio u nekoliko mandata, pretvorio u opštinu sa velikim brojem međunarodnih i domaćih priznanja i mesto sa najvećim brojem stranih investicija.

Ješić sa priznanjem najboljeg gradonačelnika u Srbiji, zajedno sa članovima svoje porodice, izložen je progonu samo zato što je član Demokratske stranke, a "sličnoj satanizaciji su, preko tabloidnih i režimskih medija, izloženi i drugi članovi DS", tvrdi se u saopštenju koje je potpisao predsednik PO DS Miroslav Vasin.

DS poziva sve građanske institucije, organizacije civilnog društva, političke organizacije i istaknute pojedince da se javno suprostave sistemu vrednosti "koji favorizuje kriminalce, a satanizuje uspešne i vredne ljude", "u kome se ljudima presuđuje preko tabloida i izjednačavaju prave i lažne diplome".

"Pozivanje na pretpostavku nevinosti u društvu u kome vlastodršci, preko tabloida i optužuju i presuđuju predstavlja krajnje licemerstvo i krajnje je vreme da se sve alarmne lampice upale", zaključuje se u saopštenju Pokrajinskog odbora DS.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије