DS: Direktorka škole u Vrbasu nedostojna funkcije koju obavlja

Izvor: Beta, 23.Maj.2023, 11:08

DS: Direktorka škole u Vrbasu nedostojna funkcije koju obavlja

Demokratska stranka (DS) pozvala je danas Ministarstvo prosvete da odmah pokrene proceduru razrešenja dužnosti direktorku OŠ "Petar Petrović Njegoš" u Vrbasu Slavicu Gvozdenović, jer se pokazala nedostojnom funkcije koju obavlja.DS navodi da je Gvozdenović u saopštenju koje je postavljeno i na sajt opštine Vrbas, ljude koji su izneli u javnost da su učenici u toj školi devojčici romskog porekla dali parče žice jer "njeni svakako skupljaju bakar", nazvala "skupinom nemoćnih i isfrustriranih koji pokušavaju da destabilizuju državu".Prema navodima DS-a saopštenje direktorke škole je "skandalozni i do sada nezabeleženi politički pamflet", zbog ona mora momentalno da bude razrešena dužnosti, pošto je pomešala svoju funkciju sa funkcijom stranačkog aktiviste i zamenom teza pokazala da je nedostojna funkcije koju obavlja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seka Aleksić se čula sa tatom devojčice s kojom ide na maturu: „O sramnom obrazloženju škole, ne bih“

Izvor: Luftika.rs, 23.Maj.2023

Učenica osmog razreda OŠ „Petar Petrović Njegoš“ u Vrbasu mesecima je trpela poniženja svojih školskih drugara zato što je romskog porekla, a za to se saznalo tek kada je porodični prijatelj njenih roditelja na Fejsbuku objavio šta se dešava.. Pevačica Seka Aleksić čim je videla objavu...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.