DRŽI SE MOMČINO, ZBOG TVOJE SRBIJE: Vulin uputio snažnu poruku podrške Vučićevom sinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 00:53

DRŽI SE MOMČINO, ZBOG TVOJE SRBIJE: Vulin uputio snažnu poruku podrške Vučićevom sinu

Predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin poželeo je brz oporavak sinu predsednika Srbije, Danilu Vučiću.

Brojne kolege predsednika Srbije, večeras su uputile podršku njegovom sinu Danilu, koji boluje od korona virusa. Među njima je i ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji mu je posalo dirljivu poruku.

- Danilo Vučić je jedinstven i poseban momak, ali ima i osobine koje deli sa ocem - nikada se ne odvaja od svog naroda, ne misli na sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nikada se ne predaje. Drži se velika momčino, kao kada smo bili na Gazimestanu, nema nazad, brzo da pobediš zbog tvoje porodice, zbog tvoje Srbije - istakao je Vulin u poruci podrške.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom instagram profilu danas je objavio vest da je njegov sin, Danilo Vučić oboleo od korona virusa, nakon čega je dobio podršku sa svih strana od svojih kolega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Drži se, velika momčino": Ministar Vulin poželeo brz oporavak sinu predsednika Vučića, koji je zaražen virusom korona

Izvor: Večernje novosti, 09.Apr.2020

Ministar odbrane Aleksandar Vulin poželeo je brz oporavak sinu predsednika Srbije, Danilu Vučiću, koji je pozitivan na virus korona BEOGRAD - Predsednik Pokreta socijalista i ministar odbrane Aleksandar Vulin poželeo je brz oporavak sinu predsednika Srbije, Danilu Vučiću....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.