DRŽE IH NA NIŠANU DOK IH IZVLAČE IZ AUTOMOBILA: Ovako su popadali osumnjičeni za svirepo ubistvo u Zemunu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 19:48

DRŽE IH NA NIŠANU DOK IH IZVLAČE IZ AUTOMOBILA: Ovako su popadali osumnjičeni za svirepo ubistvo u Zemunu (VIDEO)

Četiri osobe uhapšene su zbog ubistva koje se dogodilo krajem juna u Zemunu.

Kako je saopštio MUP, efikasnom akcijom uhapsili su četvoricu mladića koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo teško ubistvo nad tridesetogodišnjim muškarcem 21. juna ove godine u Zemunu.

Oni se sumnjiče da su u više navrata pratili i opservirali tridesetogodišnjeg muškarca a 21. juna jedan od osumnjičenih se maskirao u dostavljača hrane, prišao motorom do žrtve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i iz vatrenog oružja u njega ispalio više metaka, usmrtivši ga.

Kako se saznaje, ubijeni muškarac je živeo sa mlađim bratom i majkom, koja je vaspitačica I trebalo je uskoro da oženi dugogodišnju partnerku.

- Nije bio problematičan, u smislu da je pravio probleme po ulici. Znam da je bio u zatvoru zbog droge, tamo je proveo oko 2 i po godine - rekao je tada jedan komšija.

Podsetimo, ubistvo se dogodilo na Ugrinovačkom putu oko 15 časova, ispred kuće u kojoj je žrtva živela.

Prema informacijama, žrtvu je u bolnicu prevezao mlađi brat, koji je izjavio da mu je brata upucala NN osoba sa motocikla.

Ubica koji je bio maskiran u dostavljača hrane, a koji je kako se sumnja ubio mladića (30) mesec dana unazad je vozio motor ulicom pre nego što je izvršio zločin, ispričale su tada komšije ubijenog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.