UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U ZEMUNU: Maskirani dostavljač hrane izveo brutalni napad - snimak sa kamere sve otkrio

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 18:17

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO U ZEMUNU: Maskirani dostavljač hrane izveo brutalni napad - snimak sa kamere sve otkrio

Uhapšen je ubica koji je maskiran u dostavljača hrane ubio muškarca u Zemunu 21. juna, a sa njim i još tri napadača.

Prema informacijama koje je "Blic" dobio, beogradska policija je uhapsila četiri osobe koje se sumnjiče za ubistvo muškarca. Prema navodima, osumnjičeni su pratili muškarca, a jedan od njih se 21. juna prerušio u dostavljača hrane, prišao mu na motociklu i pucao u njega iz vatrenog oružja, usmrtivši ga.

Muškarac je bio pogođen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s više metaka u grudi i stomak, a preminuo je po dolasku u bolnicu. Prema pričama komšija, živeo je sa majkom i bratom, a ubistvo se dogodilo ispred njihove porodične kuće.

Prema nezvaničnim informacijama, mlađi brat je doveo ubijenog u bolnicu i izjavio da je napadač nepoznata osoba koja je bila na motoru. Komšije su tvrdile da je ubica, koji se prerušio u dostavljača hrane, mesecima prolazio motorom tom ulicom pre nego što je izvršio zločin. Takođe su istakle da je žrtva ranije bila u zatvoru zbog narkotika, ali je planirao da se uskoro venča sa dugogodišnjom partnerkom.

Ipak, ubica je napravio grešku - snimak nadzornih kamera ga je otkrio. Prilikom bekstva, zbunio se i skrenuo u obližnju perionicu automobila, omogućivši policiji da dobije jasan snimak sa kamera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog ubistva muškarca u Zemunu: Ubica mu prišao maskiran u dostavljača hrane

Izvor: Radio 021, 08.Jul.2023

Beogradska policija uhapsila je G.M. (26), D.K. (27), I.G. (33) i Z.J. (26) koji su osumnjičeni za ubistvo tridesetogodišnjeg muškarca, 21. juna, u Zemunu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.