DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE, VODI SE POLEMIKA: Da li bi devojke čekale momke da dođu iz vojske? Odgovori su HIT

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 22:02

DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE, VODI SE POLEMIKA: Da li bi devojke čekale momke da dođu iz vojske? Odgovori su HIT

Da li bi današnje devojke čekale momke 12 meseci da dođu iz vojske?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da bi uskoro mogao ponovo da se uvede obavezan vojni rok, ovoga puta u trajanju od 90 dana. Međutim, konačnu odluku o tome doneće nova vlada i novi saziv Narodne skupštine nakon šire javne rasprave, pa bi samim tim, prvi regruti u kasarne mogli najranije 2023. godine.

Povodom toga na društvenim mrežama se pokrenula polemika oko toga da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li bi današnje devojke čekale momke 12 meseci da dođu iz vojske kao što je to bilo nekada.

- Da li bi današnje devojke čekale momke 12 meseci da dođu iz vojske - glasi pitanje u jednoj grupi na društvenoj mreži Fejsbuk.

Bilo je i očekivano da će ovo pitanje pokrenuti lavinu komentara korisnika.

- Zavisi. Veći procenat ne - piše u prvom komentaru ispod objave:

- Ne čekam više nikoga ni za šta. Oni bi kao čekali da sa nama nešto nije u redu, kao na primer post porođajna depresija ili generalno frigidnost kod nekih žena, nezadovoljstvo u životu dovodi do smanjene želje za dodirom - prokomentarisala je jedna devojka.

Ipak, jedan bivši vojnik je napisao u komentaru da "Nisu nas ni onda čekale".

- Pravo pitanje bi bilo da li bi ti momci bili verni devojkama dok su u vojsci.

- Nema danas ljubavi, prijateljstva niti bilo čega drugog. Tako da od ovoga nema ništa, čekaće ga dok prvi lik ne napiše poruku - navodi se u jednom od komentara:

- Čast izuzecima, ali neke ne čekaju ni dok ode do kvantaške pijace. Ne čekaju ni sa posla da se vrate toliko o tome:

- Današnji momci ne bi mogli da izdrže 12 meseci u vojsci - prokomentarisala je jedna korisnica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.