DRUGOVI NESTALE BARBARE NISU PROŠLI CEO POLIGRAF? Devojčica nije silovana ni ubijena, ali dečaci nisu rekli celu istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGOVI NESTALE BARBARE NISU PROŠLI CEO POLIGRAF? Devojčica nije silovana ni ubijena, ali dečaci nisu rekli celu istinu

Ispitivanje je počelo oko podneva i trajalo je pet sati.

Dvojica drugova Barbare Vitez (15) iz Sente, koji su poslednji put viđeni s njom pre nego što je devojčica 25. novembra pala s mosta i nestala u Tisi, prošli su deo poligrafskog ispitivanja.

Posle detektora laži ustanovljeno je da nisu izvršili krivično delo, da devojka nije ni silovana ni ubijena, ali da nisu rekli celu istinu.

Ispitivanje je počelo oko podneva i trajalo je pet sati.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Nije bilo silovanja, niti ubistva, kako je to navedeno u anonimnom pismu koje su nedavno dobilii barbarini roditelji. Anonimno pismo je lažno, ali još nije poznato ko je autor. Tokom poligrafskog ispitivanja dečaci su rekli da su te večeri bili s Barbarom. Otišli su do mosta. Nikakve zle namere ni nasilja nije bilo. Niko devojčicu nije gurnuo niti  je imao ikakav plan. Isključen je svaki oblik nasilja i zle namere, ali oni na deo pitanja, prema poligrafu nisu rekli celu istinu. Nešto se te kobne noći ipak dogodilo, rekao je dobro obavešten izvor iz istrage.

Policija je nakon Barbarinog nestanka htela dečake da podvrgne poligrafskom ispitivanju kako bi otkllonili sumnje. Međutim, jedan od njih dvojice završio je u bolnici, gde se nalazio do pre neki dan.

Ovo poligrafsko ispitivanje zatražila je policija, a s time su se usaglasili i roditelji dečaka.

Prema zvaničnoj verziji, tragedija se dogodila prilikom pokušaja da se devojčica prebaci na platformu kod rečnog stuba, ali se ona okliznula i upala u reku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.