Senta: Dečaci na poligrafu zbog nestanka Barbare Vitez

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senta: Dečaci na poligrafu zbog nestanka Barbare Vitez

Dvojica dečaka (17) s kojima je 25. novembra poslednji put viđena nestala Barbara Vitez (15) biće podvrgnuti poligrafskom testiranju, pišu “Večernje novosti“.

Ispitivanje će se obaviti u policijskoj stanici u Senti.

Ova mera usledila je nakon anonimnog pisma koje su dobili Barbarini roditelji. U njemu se opovrgavaju izjave mladića na osnovu kojih se zaključilo da se radi o nesrećnom slučaju.

U pismu koje su Melinda i Endre Vitez pronašli u poštanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sandučetu stoji da njihova ćerka nije bila u društvu dvojice, već trojice mladića. Oni su joj navodno prvo sipali drogu u sok i tako omamljenu - silovali i zadavili. Njeno telo su potom bacili u reku.

Kako se nezvanično saznajeme, poligrafsko testiranje mladih Senćana trebalo je da se obavi još trećeg dana nakon nestanka devojčice.

Međutim, jedan od dvojice očevidaca se razboleo i otišao u bolnicu, pa se čekalo da se oporavi i vrati kući. U međuvremenu su se i roditelji dvojice momaka, koji, inače, nemaju policijski dosije i u svojoj sredini slove za uzorne osobe, saglasili da se poligrafom proveri da li su kobne noći njihovi sinovi govorili istinu.

Telo Barbare Vitez još nije pronađeno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTANAK UČENICE (15) IZ SENTE: Barbarini drugovi danas na POLIGRAFU!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2016

...SENTA - Dvojica dečaka koja su 25 novembra poslednji put viđena s Barbarom Vitez (15) iz Sente na zahtev policije biće saslušana danas na poligrafu, saznaje Kurir..Kobne večeri devojčica je, kako se pretpostavlja, pala s mosta i nestala u Tisi U međuvremenu, njeni roditelji su primili anonimno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.