DRUGOVI GA IZ STRAHA PRETRESALI SVAKI DAN: Dečak iz Ribnikara pominjao da će doneti i MOLOTOVLJEV KOKTEL, evo kako je sve otkriveno

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 09:54

DRUGOVI GA IZ STRAHA PRETRESALI SVAKI DAN: Dečak iz "Ribnikara" pominjao da će doneti i MOLOTOVLJEV KOKTEL, evo kako je sve otkriveno

Kod dece zavladao strah

Majka kojoj ćerka i sin pohađaju OŠ "Vladislav Ribnikar" u kojoj je u petak ujutru u đačkom rancu osmaka pronađen nož, kaže da to traje već neko vreme i da je taj učenik pričao da će da donese molotovljev koktel u školu: "Deca su se iz straha i panike organizovala i svaki dan su mu pretresala ranac", tvrdi ona.

Prema njenim rečima, kako je čula od prijateljice čije dete ide u razred sa osmakom koji je doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nož u školu, psiholozi su bili uključeni u ceo slučaj oko zastrašivanja dece od strane školskog druga.

 Kako priča ova majka, dečak je ranije bio mirno i fino dete, ali odjednom se sve promenilo kada je počeo da govori o stvarima koje želi da uradi.

Od tog trenutka, mališani su se organizovali i pretresali ga.

 Kada je to počelo da se dešava, kako kaže ova majka roditelji dečaka su ispravno reagovali.

- Dete nije odbijalo da ide u školu nakon trećeg maja, ali sada mu nije svejedno, plaši se. Neke majke su zvale školu, odlazile su kod direktora i kod psihologa, plakale su i tražile rešenje. Škola je tom prilikom reagovala angažovanjem privatnih psihologa, to mi je rekla majka deteta koje ide u razred sa dečakom - priča ona.

Navodno je, kako priča kruži među decom, dečak je svoje planove da će doneti molotovljev koktel u školu saopštio simpatiji, čija je majka u savetu roditelja OŠ "Vladislav Ribnikar".

Prema rečima naše sagovornice, odmah nakon što su roditelji saznali šta se dešava, reagovali su. Ono što ističe kao apsurd jeste vraćanje na posao psihologa koji je radio u vreme kada je dečak ubica počinio masakr.

- U toku jednog popodneva digla se frka, škola se digla na noge jer su vratili u školu psihologa - govori ona u neverici.

 Kako kaže, kod dece su zavladali paranoja i strah, sa svakim odlaskom u školu brinu da li će nekome da padne na um da počini zločin sličan onome iz maja 2023. kada je cela Srbija zavijena u crno.

Ono što dodaje jeste da niko ne zna kakav je nož pronađen kod osmaka.

Prema njenim rečima, navodno otac mališana se pojavio u školi nakon incidenta i počeo je da viče na sav glas "Ko je mom sinu podmetnuo nož u ranac!?"

Takođe, istakla je da ni ona, ni ostali roditelji još uvek ne znaju da li je osmak doneo nož ili je on ubačen u torbu pre nego što ga je školski policajac pronašao.

 Podsetimo, vest o incidentu pojavila se juče u toku suđenja roditeljima dečaka ubice.

(Srbija Danas/Blic /Stevica Rajčetić)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.