DRUGI UPISNI KRUG: Lista neraspoređenih danas, upis sutra

Izvor: Kurir, 11.Jul.2013, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGI UPISNI KRUG: Lista neraspoređenih danas, upis sutra

Đaci koji nisu izašli na malu maturu polovinom juna, moraće to da učine krajem avgusta

BEOGRAD - U osnovnim školama jutros je objavljen raspored učenika osmog razreda koji su posle prvog kruga ostali neraspoređeni za upis u srednje škole.

Takvih učenika bilo je oko 1.100 u čitavoj Srbiji, a raspored po školama i obrazovnim profilima objavljen je i na sajtu Ministarstva prosvete.

Upis u drugom krugu je sutra.

Takođe, đaci koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nisu izašli na malu maturu polovinom juna, moraće to da učine krajem avgusta, bez obzira što je zbog velikih propusta ovogodišnji završni ispit poništen.

Prema najavama iz Ministarstva prosvete očekuje se oko 1.230 učenika i oko 260 odraslih polaznika programa "Druga šansa".

Oni se moraju pojaviti u avgustu, jer je izlazak na malu maturu uslov da se završi osnovna škola.tanjug

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.