Raspored za drugi upisni krug

Izvor: B92, 11.Jul.2013, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspored za drugi upisni krug

Beograd -- U osnovnim školama jutros je objavljen raspored učenika osmog razreda koji su posle prvog kruga ostali neraspoređeni za upis u srednje škole.

Takvih učenika bilo je oko 1.100 u čitavoj Srbiji, a raspored po školama i obrazovnim profilima objavljen je i na sajtu Ministarstva prosvete.

Upis u drugom krugu je sutra.

Takođe, đaci koji nisu izašli na malu maturu polovinom juna, moraće to da učine krajem avgusta, bez obzira što je zbog velikih propusta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovogodišnji završni ispit poništen.

Prema najavama iz Ministarstva prosvete očekuje se oko 1.230 učenika i oko 260 odraslih polaznika programa "Druga šansa".

Oni se moraju pojaviti u avgustu, jer je izlazak na malu maturu uslov da se završi osnovna škola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRUGI UPISNI KRUG: Lista neraspoređenih danas, upis sutra

Izvor: Kurir, 11.Jul.2013

Đaci koji nisu izašli na malu maturu polovinom juna, moraće to da učine krajem avgusta..BEOGRAD - U osnovnim školama jutros je objavljen raspored učenika osmog razreda koji su posle prvog kruga ostali neraspoređeni za upis u srednje škole...Takvih učenika bilo je oko 1.100 u čitavoj Srbiji,...

Nastavak na Kurir...

Drugi upisni krug - raspored danas, prijem u školama sutra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2013

U osnovnim školama jutros je objavljen raspored učenika osmog razreda koji su posle prvog kruga ostali neraspoređeni za upis u srednje škole.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.