Izvor: Blic, 28.Feb.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRUGA ŽRTVA LEDENOG TALASA Pronađeno telo muškarca kod Bosilegrada

U bosilegradskom selu Jarešniku u jarku pored puta, pronađeno je u snegu telo 49-godišnjeg muškarca, potvrđeno je Južnim vestima u vranjskoj policiji. Prema nezvaničnim informacijama, do smrti je došlo usled smrzavanja.

U policiju nisu želeli da iznose ostale podatke, ali je rečeno da je slučaj prijavljen u utorak oko 18 sati, te da je policija je izašla na lice mesta, kao i lekar koji je konstatovao da na telu ne postoje tragovi nasilne smrti pišu južnevesti.com. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo u Vranju, ali kako saznajemo, porodica je odbila obdukciju.

Podsetimo, ovo je druga žrtva smrzavanja na jugu Srbije nakon što je u doljevačkom selu Malošište pronađeno telo 75-godišnjeg muškarca.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedna žrtva ledenog talasa u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2018

Beživotno telo muškarca starog 49 godina pronađeno je u selu Jarešnik u opštini Bosilegrad, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Vranju...Kako su naveli, meštani su policiji slučaj prijavili juče oko 18 časova, a lekari Doma zdravlja u Bosilegradu utvrdili su da do smrti nije došlo nasilnim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Muškarac (49) iz okoline Bosilegrada druga žrtva smrzavanja za 24 sata na jugoistoku Srbije

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Feb.2018

Kako su potvrdili u PU Vranje, meštani sela Jarešnik kraj Bolislegrada, pronašli u utorak oko 18 sati telo 49-godišnjeg muškarca u jarku pored puta...O svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo, a lekari su konstatovali da nije bilo tragova nasilne smrti, dodaju u policiji.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.