DRITAN ABAZOVIĆ U NOĆNOM PROVODU U BEOGRADSKOJ KAFANI: Bivši premijer Crne Gore doveo atmosferu do usijanja! Zapevao sa Ildom Šaulić! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 12:21

DRITAN ABAZOVIĆ U NOĆNOM PROVODU U BEOGRADSKOJ KAFANI: Bivši premijer Crne Gore doveo atmosferu do usijanja! Zapevao sa Ildom Šaulić! (VIDEO)

Cela kafana je sa Dritanom pevala "Ne pomaže voda majko sa korita Ivanova"

Bivši premijer Crne Gore, Dritan Abazović, pratio je uživo evroligaški spektakl u "Areni" između Partizana i Panatinaikosa, u četvrtak, a pobedu beogradskog kluba proslavio je u kafani.

Snimke iz provoda objavio je portal "Berane online" na Instagram profilu.

- Dritan Abazović u Beogradu zapevao u kafani sa ćerkom pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, pevačicom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ildom Šaulić, nakon pobede Partizana nad Panatinaikosom - stoji u opisu prvog video snimka koji je objavljen.

Објава коју дели Berane online (@beraneonline)

Jedna pesma ga je posebno pogodila, te je, dok je Ilda Šaulić pevala "Stani, dušo, da te ispratim", Dritan zagrljen sa prijateljima uglas pevao i veselio se.

Објава коју дели Berane online (@beraneonline)

Na drugom snimku koji je objavio portal "Berane online", cela kafana je sa Dritanom pevala "Ne pomaže voda majko sa korita Ivanova."

Komentari ispod videa su uglavnom pozitivni, a neki od njih su i "Sve ti cvjetalo Dritane", "Koji brat" i "To kralju."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.