DRAMATIČNO U RIMU: Eksplozija u zgradi, spašeni bračni par i njihov 18-godišnji sin iz ruševina

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 17:24

DRAMATIČNO U RIMU: Eksplozija u zgradi, spašeni bračni par i njihov 18-godišnji sin iz ruševina

Tri osobe izvučene iz ruševine stambene zgrade nakon sumnjivog curenja gasa, bračni par i njihov 18-godišnji sin prevezeni u bolnicu.

Tri osobe su izvučene danas iz ruševine stambene zgrade koja se srušila u eksploziji za koju se sumnja da je izazvana curenjem gasa.

Stambena zgrada se srušila u naselju Kanale Monterano, nadomak Rima.

Vatrogasci su uspeli da izvuku iz ruševina bračni par i njihovog 18-godišnjeg sina i da ih odvedu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lokalnu bolnicu.

Istražitelji pokušavaju da utvrde šta je tačno izazvalo kolaps zgrade, a jedna od pretpostavki je da se zgrada srušila u eksploziji povezanoj sa curenjem gasa, dok prema svedočenju loklanog stanovništva u naselju Kanale Monterano mogao se osetiti miris gasa.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.