DRAMATIČNA SCENA U NOVOM PAZARU: Vozač izgubio kontrolu, automobil potpuno uništen (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 00:57

DRAMATIČNA SCENA U NOVOM PAZARU: Vozač izgubio kontrolu, automobil potpuno uništen (FOTO)

Vozač je prošao sa lakšim povredama.

Vozač "opel korse" izgubio je večeras kontrolu nad vozilom i sleteo u korito reke Jošanice, u Novom Pazaru.

Kako prenosi "Sandžak danas", do nesreće je došlo oko 18 časova u Ulici Kej skopskih žrtava. Prema prvim informacijama, uzrok nesreće je neprilagođena brzina koja je dovela do gubitka kontrole nad vozilom.

Automobil je u potpunosti uništen, ali je srećom vozač prošao samo sa lakšim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povredama. Vozilo je izvučeno iz reke, dok su hitne službe brzo reagovale.

Očevici navode da je scena bila dramatična, ali da je pravovremena intervencija spasila vozača od težih posledica. Policija je obavila uviđaj i dalje istražuje okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Izvor: Srbija Danas/Sandžak Danas/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.