DRAMATIČNA POTRAGA U KRUŠEVCU! Mladić (21) bio na kupanju sa bratom u Zapadnoj moravi - od tada mu se gubi svaki trag

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022, 21:46

DRAMATIČNA POTRAGA U KRUŠEVCU! Mladić (21) bio na kupanju sa bratom u Zapadnoj moravi - od tada mu se gubi svaki trag

Pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice pretražuju obale.

U Kruševcu je u toku potraga za mladićem starim 21 godinu koji je poslednji put viđen u Zapadnoj Moravi u Jasici kod Kruševca.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je bio na kupanju sa mlađim bratom.

Podsećamo da se i juče u neposrednoj blizini mesta gde je danas nestao mladić iz okoline Kruševca, utopio stariji muškarac.

Nadležni organi apeluju na građane da se ne kupaju na neprovenim mestima i mestima gde nema profesionalne spasilačke službe.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mladić nestao u Zapadnoj Moravi kod Kruševca, strahuje se da se utopio

Izvor: RTS, 04.Jul.2022

Dvadesetjednogodišnji mladić nestao je oko 18 sati u Zapadnoj Moravi, potvrđeno je RTS-u. Strahuje se da se utopio. . Mladić se, kako nezvanično saznaje RTS, kupao u Zapadnoj Moravi na potezu od Jasike ka Kukljinu sa mlađim bratom i u jednom trenutku nestao ispod površine...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.