DRAMATIČAN OBRT! Sašina ćerka pomagala u ubistvu OCA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 10:29

DRAMATIČAN OBRT! Sašina ćerka pomagala u ubistvu OCA?!

Jezivo otkriće.

Šokantan obrt dogodio se u istrazi ubistva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja ćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala zločin, potvrđeno je za ATV.

Radi se o starijoj od dve ćerke koje je Kulišić imao sa osumnjičenom suprugom (32), koja se tereti da je zajedno sa ljubavnikom (19) isplanirala i svirepo ubila muža.

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić pre ubistva bio omamljivan lekovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je ćerka upravo u tome učestovovala. Ona je zbog toga sinoć uhapšena i sud joj je odredio pritvor.

- Ona je drobila lekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke - navodi izvor blizak istrazi za ATV.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOKANTAN OBRT UBISTVA U DOBOJU Privedena maloletna ćerka ubijenog Saše: Pomogla majci i njenom ljubavniku tinejdžeru, evo koja je njena uloga u ZLOČINU

Izvor: Blic, 01.Feb.2024

Šokantan obrt dogodio se u istrazi ubistva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja ćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala zločin.

Nastavak na Blic...

Zbog saučesništva u svirepom ubistvu u Doboju uhapšena i ćerka (14) žrtve

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2024

U slučaju svirepog ubistva S.Š. iz Doboja zbog saučesništva je privedena i devojčica od 14 godina, ćerka žrtve koja se sumnjiči da je pomagala majci u izvršenju zločina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.