DRAMA nasred ulice: Pijan nasrnuo na ženu, majku i sestru, pa IZUJEDAO policajca

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA nasred ulice: Pijan nasrnuo na ženu, majku i sestru, pa IZUJEDAO policajca

B. L. i njegovi najbliži bili su na svadbi na kojoj je on pio. Plašeći se da pijan ne sedne za volan, supruga, majka i sestra oduzele mu ključeve.

Pripadnici Policijske uprave Mrkonjić Grad priveli su B. L. (26) iz Jezera nakon što je u centru grada fizički nasrnuo na svoju suprugu, sestru i majku koje su od nasilja spasili socijalni radnik i policajac, koji nisu bili na dužnosti.

Napad se dogodio na parkingu u blizini Fabrike obuće u centru Mrkonjić-Grada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prema nezvaničnim saznanjima, B. L. i njegovi najbliži bili su na svadbi na kojoj je on konzumirao alkohol. Plašeći se da pijan ne sedne za volan, supruga, majka i sestra oduzele su mu ključeve od automobila, koje je on uporno pokušao da otme. U napadu besa nasrnuo je na žene i doslovno ih tukao nasred ulice.

Iako se u blizini zateklo 15 ljudi, niko od njih nije reagovao, sve dok nasilje nisu primetili socijalni radnik i policajac. Oni su upozorili muškarca da prestane maltretirati žene, a onda su stali u njihovu odbranu.

Zajedničkim snagama su ga savladali, pri čemu je B. L. policajca ugrizao za uho. U tom je stigla i patrola policije kojoj je, takođe, pružao otpor, ali je na kraju priveden u stanicu.

- Nakon prijave B. L. je uhapšen i protiv njega će biti podnesen prekršajni nalog zbog nasilja u porodici - rekla je portparol PU Mrkonjić-Grad Božana Vulin.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.