DRAMA U SMEDEREVU: Pokušao da ZAPALI KUĆU posle svađe sa ocem, a onda se LATIO SEKIRE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 15:50

DRAMA U SMEDEREVU: Pokušao da ZAPALI KUĆU posle svađe sa ocem, a onda se LATIO SEKIRE...

Muškarcu je određen pritvor.

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu protiv muškarca (42), zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, određen je pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na oštećenog i svedoke.

Osumnjičenome se stavlja na teret da je dana 20 januara oko podneva u Smederevu u alkoholisanom stanju svome ocu nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prethodne verbalne rasprave najpre uputio pretnju da će ga ubiti, da bi potom, nastavljajući sa pretnjama da će zapaliti kuću, pokušao da zapali papir u dnevnoj sobi.

Kako u toj nameri nije uspeo, osumnjičeni je izašao ispred kuće nakon čega je najpre giter-blokom razbio staklo na prozoru spavaće sobe u koju je pokušao da ubaci prethodno zapaljenu kutiju sa slamom, pa se, kako ni u tome nije uspeo, na očigled više svedoka mašio sekire i pretio da će nekoga ubiti.

Nakon što je osumnjičeni priveden u prostorije policijske uprave utvrđeno mu je prisustvo alkohola u krvi od 1,26 promila, a po nalogu dežurnog javnog tužioca je odrađen i test na drogu kojom prilikom je utvrđeno da je osumnjičeni pozitivan na više vrsta droga, te mu je s obzirom na sve navedene okolnosti najpre određeno zadržavanje a potom i pritvor.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.