Izvor: Blic, 07.Avg.2016, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NEMAČKOJ Naoružani muškarac se zatvorio u restoran "Dubrovnik", policija na licu mesta

- Naoružani muškarac zabarikadirao se u restoranu "Dubrovnik" u nemačkom gradu Zarbriken na zapadu zemlje, a na lice mesta su stigli pripadnici antiterorističke jedinice koji će izvršiti upad u lokal, javio je nemački "Bild".

+++ Innenstadt abgeriegelt, SEK-Einsatz in Saarbrücken: Bewaffneter Mann verschanzt sich in Restaurant! +++ https://t.co/JifcuvWCSn

Centar nemačkog grada Zarbrikena je zatvoren, nakon što je u 9.15 h muškarac obliven krvlju utrčao u lokal >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “Dubrovnik”, koji je u tom trenutku još bio zatvoren.

Muškarac čiji identitet još nije poznat, niti se zna kako i gde se povredio, zatvorio se u restoranu. Iako se pretpostavlja da nema talaca, to i dalje nije potvrđeno.

- Svi napolje - dreknuo je, a grupica ljudi, verovatno vlasnik i posluga, u paničnom strahu istrčali su na ulicu, prenosi nemčaki Blild.

Pregovaračka ekipa sastavljena od pripadnika policije, psihologa i stručnjaka za konflikte, pokušavaju da uspostave kontakt s njim.

Kako je saopštila policija u Zarbrikenu, čovek je deo osoblja lokala. Pretpostavlja se da akcija nema političku pozadinu. Policija je izjavila za “Bild” da se čovek nalazi u “psihički vanrednom stanju”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FOTO VLASNIK PORODICA SANDEV: Ovo je restoran Dubrovnik u Nemačkoj u koji je upao naoružani muškarac

Izvor: Kurir, 07.Avg.2016

Naoružani čovek, krvavih ruku, zatvorio se u restoranu u nemačkom gradu Sarbriken.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.