DRAMA U AMERICI! Sprečen pokušaj ubistva predsedničkog kandidata

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 19:52

DRAMA U AMERICI! Sprečen pokušaj ubistva predsedničkog kandidata

Zahvalni smo organima za sprovođenje zakona na brzini i profesionalizmu u rešavanju ovog pitanja i molimo se za bezbednost svih Amerikanaca - rekla je Triša Meklaflin, portparol Ramasvamijeve kampanje

Čovek iz Nju Hempšira koji je slao tekstualne poruke u kojima je pretio republikanskom predsedničkom kandidatu Viveku Ramasvamiju i učesnicima kampanje uhapšen je u ponedeljak, saopštilo je Ministarstvo pravde SAD.

Tajler Anderson (30) iz Dovera u Nju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hempširu optužen je za pretnje da će povrediti drugu osobu.

Prema dokumentima o optužbi, Anderson je primio tekstualnu poruku od žrtvine kampanje koja ga obaveštava o političkom događaju u Portsmutu, Nju Hempšir. Anderson je odgovorio na tekstualnu poruku 8. decembra, navodeći: "Sjajno, još jedna prilika da mu raznesem mozak!" i "Ubiću sve koji prisustvuju, a onda ću da j**** njihove leševe."

"Zahvalni smo službama za sprovođenje zakona na brzini i profesionalizmu u rešavanju ovog pitanja i molimo se za bezbednost svih Amerikanaca", rekla je Triša Meklaflin, portparol Ramasvamijeve kampanje.

Ramasvami je bio domaćin kampanje u ponedeljak ujutro u restoranu "Roundabout Diner", u Portsmutu.

Andersonu preti kazna od pet godina zatvora, do tri godine nadgledanog puštanja na slobodu i novčane kazne do 250.000 dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos u Americi: Sprečen pokušaj ubistva predsedničkog kandidata

Izvor: B92, 11.Dec.2023

Čovek iz Nju Hempšira koji je slao poruke u kojima je pretio republikanskom predsedničkom kandidatu Viveku Ramasvamiju i učesnicima kampanje uhapšen je...On je uhapšen u ponedeljak, saopštilo je Ministarstvo pravde SAD...Prema dokumentima o optužbi, Anderson je primio tekstualnu poruku iz kampanje...

Nastavak na B92...

Haos u SAD: Sprečen pokušaj ubistva predsedničkog kandidata

Izvor: 24sedam.rs, 12.Dec.2023, 00:14

Tajler Anderson (30) iz Dovera u Nju Hempširu optužen je za pretnje da će povrediti drugu osobu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.